O nama

Preduzeće Tim Art d.o.o. Iz Čačka, osnovano je 2000. godine i posluje kao društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge. Osnovna delatnost preduzeća je iz oblasti građevinarstva, a to su sistemi suve gradnje i izgradnja montažnih kuća.

Naše preduzeće kako bi udovoljilo, svijim investitorima, klijentima, suvom gradnjom skratila je rokove gradnje, a zadržala kvalitet i sigurnost konstrukcije. Metodom suve gradnje izvodi se zidni i plafonski sistem, kao i uređenje potkrovlja, odnosno adaptacija i rekonstrukcija tavanskih prostora.

Preduzeće Tim Art d.o.o. Posebno pridaje pažnju protivpožarnim sistemima, zvučnoj izolaciji i termoizolaciji zidova, krovova i međuspratnih konstrukcija. Primena savremene termoizolacije na pomenutim površinama jedna je od osnovnih mera štednje energije, odnosno postizanja energetske efikasnosti

Materijale koje koristimo su renomiranih proizvođača. Sve sisteme suve gradnje izvodimo po tehničkim listovima proizvođača repromaterijala i validnim atestima. Dugogodišnje vreme provedeno u našem timu kolega montažera rezultat je i kontinuirani kvalitet izvedenih radova.

Posebno čime se, kao preduzeće, ponosimo to su naši zadovoljni poslovni partneri, klijenti i investitori.

Brojni sređeni novoizgrađeni, rekonstruisani i adaptirani prostori su rezultati našeg dvodecenijskog rada koji ide u korak sa napretkom tehnologije.

PDV podaci o firmi

Rešenje o registraciji

Kontakt

Partneri